ATK Lepoglava u Članstvu zajednice klastera

ATK Lepoglava u Članstvu zajednice klastera

Agro – turistički klaster Lepoglava primljen je u punopravno članstvo Zajednice klatera pri Hrvatskoj gospodarskoj komori što jamči pristup informacijama i saznanjima o procesu klasterizacije u Hrvatskoj. Učlanjenje u Zajednicu klastera samo je dio aktivnosti koje je predsjedništvo ATK Lepoglava odradilo od njegovog osnutka u veljači ove godine.

Na posljednjoj sjednici predsjedništva izabrana je tajnica klastera, Aleksandra Štefanek, a imenovani su i suradnici volonteri Kristina LoparićJurica Šiklić, a u punom je zamahu i izrada programa rada te priprema ostale potrebne dokumentacije za javljanje na natječaj Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva čime se planiraju osigurati sredstva za rad ATK Lepoglava.

Ovih dana na adresu ATK Lepoglava stigla je i pristupnica kojom Hrvatski šumarski institut i Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici prihvaćaju počasno članstvo, a samim time nude prijeko potrebnu znanstvenu podlogu za dio budućih aktivnosti udruge. Na kraju valja napomenuti da ATK Lepoglavi pristupaju i novi članovi tako da je trenutno na unapređenju turističke i poljoprivredne ponude lepoglavskog kraja udruženo 20 pravnih i fizičkih osoba.

Marina Markovć
www.lepoglava.net

 

Vezane vijesti

Tagovi

Podijeli